Tratamentul cistitei cu suplimente alimentare

Weekendul a mers grozav. Mergeai în camping cu basma, sau mergeai la plajă, unde înotai mult, apoi stăteai într-un costum de baie umed, sau mergeai la un picnic, unde totul era bine, cu excepția faptului că în serile răcoroase stăteai pe pământul rece pt. prea mult timp ... Și acum, ca urmare, simțiți o durere ascuțită când urinați, o senzație de imposibilitate de a merge la toaletă, trebuie să stoarceți lichidul literalmente picătură cu picătură? Oricât de trist este, cel mai probabil ai cistita.

Apariția cistitei poate fi provocată de traumatisme ale membranei mucoase a vezicii urinare, probleme cu urinarea, boli ale vezicii urinare și ale organelor din apropiere (prostată, uretră, organe genitale), bacterii intestinale, stază de sânge în venele pelvisului, hormoni. tulburări, beriberi, hipotermie etc.

Femeile sunt mai predispuse să sufere de cistita decât bărbații - aproximativ 20 până la 40% din populația feminină a suferit această boală.

Cistita este primară și secundară, acută și cronică, infecțioasă și neinfecțioasă. Simptomele cistitei depind de tipul acesteia.

Simptome

Cistita acută se caracterizează prin urinare frecventă, însoțită de durere „taietoare”, hematurie (sânge în urină), disconfort la nivelul abdomenului inferior, agravat de urinare, urină tulbure, febră și stare generală de rău.

În cistita cronică, practic nu există simptome. Singurul lucru la care poți acorda atenție este nevoia crescută de a urina.

Cistita acută este diagnosticată în funcție de tabloul clinic - simptomele pronunțate facilitează identificarea acestei boli. Cistita cronică este determinată de simptome caracteristice, rezultate ale analizelor de urină, studii bacteriologice, cistoscopie, studii funcționale ale tractului urinar inferior.

Tratament

Nu întârziați să contactați un medic! Doar un medic va putea să vă evalueze starea și să vă prescrie un tratament eficient, datorită căruia veți uita foarte repede de disconfort. Cu cistita, de obicei sunt prescrise antibiotice, precum și medicamente care ameliorează spasmul mușchilor vezicii urinare, ceea ce reduce durerea.

În cistita acută, pacienților li se recomandă o dietă specială cu un conținut scăzut de calciu și multe lichide, inclusiv infuzii de plante care au efect diuretic. Dar este mai bine să refuzați ceaiul, cafeaua și alcoolul pentru perioada de tratament. Pentru a reduce durerea, puteți folosi plăcuțe de încălzire, puteți face băi calde.

Cystonette este un preparat natural care elimină rapid o infecție bacteriană, elimină durerea acută, normalizează urinarea și protejează sistemul genito-urinar de recidivă.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Obesidad - ¿Qué es?

EE. UU. Aprueba la primera píldora para la depresión posparto

¿Qué es la prostatitis y cómo tratarla?